Lautaro Martinez otkrio pravu istinu o Mauru Icardiju

Sjajni napadač nije želio otići

Lautaro Martinez otkrio pravu istinu o Mauru Icardiju

Argentinski napadač Mauro Icardi ovog ljeta je napustio redove Intera te je prešao u PSG. 

Icardi je u pariški klub otišao na posudbu sa opcijom otkupa ugovora, a jedan od onih koji smatraju da on to nije želio je njegov već sada nekadašnji kolega iz Intera Lautaro Martinez.

On kaže kako je Icardi želio ostati u Interu, ali ipak se to na kraju nije desilo.

"Imam dobar odnos s njim, često se čujemo. Želio je ostati i u razgovorima s ljudima iz kluba uvijek je govorio da želi igrati. Ali, sada je u drugom timu i želim mu sve najbolje jer mi je on mnogo pomogao otkad sam došao u Italiju", kaže Lautaro.

Podsjetimo, na mjesto Icardija u Inter je stigao Belgijanac Romelu Lukaku.

Lautaro kaže da se odmah uklopio u novu sredinu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"On se odmah uklopio u ideje trenera i u naš stil igranja. On je napadač s nevjerovatnim karakteristikama, vrlo je snažan. Iznenadio me njegiov stas", poručio je Lautaro.

Inače, osim Lukakua, napad Intera je pojačao Alexis Sanchez koji je došao na posudbu iz Manchester Uniteda.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi