Lautarova sebičnost Džeku dovela do ludila, niko nije mogao da vjeruje šta je Argentinac uradio

U posljednjim sekundama utakmice

Lautarova sebičnost Džeku dovela do ludila, niko nije mogao da vjeruje šta je Argentinac uradio

Endin Čaušević

Inter je sinoć još jednom razočarao svoje navijače jer je osvojio samo bod protiv Sampdorije koja je ove sezone među najlošijim ekipama u Seriji A, ali i pored toga izabranici Simonea Inzaghija nisu došli do pobjede. Meč je obilježio nevjerovatan promašaj i sebičnost Lautara Martineza u posljednjim sekundama što je Edina Džeku itekako iznerviralo.

Sampdoria će do kraja sezone sigurno voditi grčevitu borbu za opstanak, a da su u zaista očajnoj formi najbolje pokazuje činjenica da je ovaj klub već šest utakmica bez pobjede u domaćem prvenstvu.

Inter je sinoć bio veliki favorit na stadionu Luigi Ferraris i očekivalo se da će klub iz Milana bez previše muke doći do nova tri boda, ali na kraju Sampdoria je uspjela nekako da se odbrani i dođe do remija.

Gostujući klub je tako propustio priliku da poveća prednost u odnosu na Atalantu, Romu i Milan od kojih ima tri boda više u borbi za direktan plasman u Ligu prvaka.

Inter je u sinoćnjoj utakmici propustio veliki broj prilika, ali posebeno se ističe situacija koja se desila u posljednjim sekundama sudijske nadoknade.

U 95. minuti jednu dugu loptu Edin Džeko odlično je spustio za Dimarca koji ju je dodao za Lautara Martineza jer je bio sam na šest metara od gola Sampdorije, ali je Argentinac očajno primio loptu i otežao svoju situaciju.

Oglasi

Međutim, ono što mnogi ne mogu da vjeruju jeste nevjerovatna sebičnost koju je Lautaro pokazao u ovoj situaciji.

Leđima je bio okrenut ga golu, ali je svejedno pokušao šutirati i očekivano nije dao gol. Ispred sebe imao je samog Džeku koji je bio u mnogo boljoj poziciji za postizanje gola, ali je Lautaro odlučio sve sam da uradi.

Nakon što su igrači Sampdorije izbili loptu po Džekinoj reakciji vidjelo se koliko je ljut i razočaran zbog Lautarove sebičnosti. Slične stvari doživljavao je u Manchester Cityju, ali ovaj put je Lautaro zaista pretjerao.

Šta se dešavalo u 95. minuti meča u Genovi i kako je reagovao Džeko nakon Lautarovog poteza pogledajte OVDJE.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, Džeko nije bio jedini bijesan na Lautaru zbog svega. Burno je reagovao i Calhanoglu koji je također bio sam na rubu šesnaesterca, ali i na drugoj stativu argentinski napadač je imao dvojicu saigrača koje je također ignorisao.

Odmah nakon toga sudija je svirao kraj utakmice, a na igračima Intera vidjelo se koliko su ljuti i razočarani jer su bili svjesni da su imali zicer da dođu do pobjede u posljednjim sekundama.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hamdi kurtes
Kad sastaviš Džeku i Lukaku,nisu ni pola kvalitete od Lautara.
1 6
Joe17
Prije u ManCity je bio David Silva ili Aguero, ne bi dodali ma nema sanse, i ovaj panj Lautaro isti takav, on za mene nije napadac svjestke klase.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije