Lazio dovodi ruskog gorostasa?
EPA

Bit će slobodan na kraju sezone

Lazio dovodi ruskog gorostasa?

Prioritet za Lazio u nadolazećem prijelaznom roku bit će napadač.

Italijanski mediji pišu kako Rimljani žele da pojačaju navalni red i da se nekoliko igrača nalazi na listi želja, a na vrhu iste je - Artem Dzyuba.

Ovom 31-godišnjem fudbaleru Zenita na kraju sezone ističe ugovor, tako da će bez obeštećenja moći da napusti St. Petersburg, a upravo to u Laziju žele iskoristiti.

Navodno Simone Inzaghi u Dzyubi vidi igrača koji bi bio "ispomoć" Immobileu, a eventualnim njegovim dolaskom osigurala bi se i nadmoć u vazdhu buuduć da je Rus visok skoro dva metra.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dzyuba je kroz cijelu dosadašnjoj karijeru igrao samo u Rusiji. Uz Zenit, oblačio je još dresove Arsenala iz Tule, Spartaka, Rostova, Tom Tomska... Za reprezentaciju je odigrao 42 utakmice i postigao 24 pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi