Sve je spremni za derbi na Olimpicu: Poznati sastavi Lazija i Intera

Džeko igra od prve minute

Sve je spremni za derbi na Olimpicu: Poznati sastavi Lazija i Intera

E. Čaušević

Lazio i Inter večeras na Olimpicu igraju derbi osmog kola Serije A.

Nakon reprezentativne pauze konačno nam se vraća klupski fudbal, a već večeras možete uživati u okršaju Lazija i Intera.

Inter ovaj meč dočekuje nakon pobjede u gostima protiv Sassuola, dok je Lazio u prošlom kolu poražen u gostima od Bologne s ubjedljivih 3:0.

Sigurno je da nas očekuje izuzetno zanimljiv meč, a Simeone Inzaghi se po prvi put vraća na Olimpico nakon što je ljetos napustio Lazio i odlučio je da preuzme klupu Intera.

Ono što je najvažnije jeste da od prve minute igra i Edin Džeko koji je u prošlom kolu bio junak u pobjedi protiv Sassuola.

Džeko je već zabio šest golova u Seriji A, a može li Dijamant nastaviti odličnu formu saznat ćemo večeras na Olimpicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lazio: Reina, Luiz Felipe, Patric, Hysaj, Milinković-Savić, Leiva, Bašić, Anderson, Pedro, Immobile.

Inter: Handanović, Škriniar, De Vrij, Bastoni, Darmian, Gagliardini, Brozović, Barella, Dimarco, Perišić, Džeko.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi