Lazio ne da Lulića ekipama iz Bundeslige
Foto: EPA

Lulić nije na prodaju

Lazio ne da Lulića ekipama iz Bundeslige

Midhat Šljivak

Bh. reprezentativac Senad Lulić nalazi se u interesu klubova iz njemačke Bundeslige.

Sjajnim igrama u dresu Lazija Lulić je privukao veliku pažnju. Spominjao se i prelazak u Juventus, ali na kraju od tog transfera nije bilo ništa.

Sada su za usluge bh. reprezentativca zainteresovana dva tima iz Bundeslige. Bayer Leverkusen i Schalke su spremili ponude vrijedne 15 miliona eura za Lulića, ali Nebeskoplavi nemaju namjeru da ga prodaju.

Predsjednik kluba Claudio Lotito glatko je odbio ponude za našeg reprezentativca. Ne želi prodavati nijednog igrača prije kvalifikacija za Ligu prvaka, a Luliću je na potpis ponudio novi ugovor, koji bi ga vezao za klub do ljeta 2018. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Senad Lulić je član Lazija od 2011. godine. Nastupio je za klub u 115 utakmica, a pored rimskog kluba nosio je dres švicarskih ekipa Young Boysa, Grasshoppersa, Bellinzone i Chura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije