Lazio zamjenu za De Vrija pronašao u bivšem igraču Bayerna?

Badstuber na meti Nebeskoplavih

Lazio zamjenu za De Vrija pronašao u bivšem igraču Bayerna?

Lazio će u ljetnom prelaznom roku krenuti po novog stopera, pošto Stefan De Vrij po isteku ugovora sigurno odlazi kao slobodan igrač.

Nekoliko je imena koja se dovode u vezu sa dolaskom u Rim, ali čini se da je prva meta Holgar Badstuber.

Riječ je o dobro poznatom njemačkom fudbaleru koji je u prošlosti nastupao za Bayern i reprezentaciju svoje zemlje. U karijeri bi napravio daleko više da nije bilo teških povreda zbog kojih je dugo izbovao sa terena.

Badstuber (29) je nakon odlaska iz Bayerna igrao za Schalke, a sada je u Stuttgartu i odbio je pregovarati sa Lazijom iz poštovanja prema aktuelnom klubu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Miroslav Klose mi je rekao odlične stvari o Laziju. Ne želim pregovarati sa drugim klubovima iz poštovanja prema Stuttgartu, ali kada dođe vrijeme za takve stvari, sve je otvoreno", rekao je Badstuber.

Holgar Badstuber je ove sezone odigrao 21 utakmicu za Stuttgart i postigao je dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti