Lazio želi napadača Topnika

Transfer špekulacije

Lazio želi napadača Topnika

S. Grebović

Nebesko-plavi bi mogli dobiti veliko pojačanje u vidu sjajnog španskog ofanzivca Lucasa Pereza. 

Prema pisanju Tuttosporta čelnici Lazija već duže vrijeme prate igre arsenalovog igrača Lucasa Pereza, i prema svemu sudeći on je zadovoljio njihove kriterije pa su se bacili na posao oko njegovog angažmana.

Ovaj 29-godišnji ofanzivni veznjak koji može igrati i na poziciji napadača, u Arsenal je stigao na ljeto 2016. godine za 14 miliona eura, ali nikada nije dobio pravu šansu kod Wengera pa je ove sezone poslan na pozajmicu u Deportivo iz La Corune. 

Teško je vjerovati kako bi on i naredne sezone mogao nositi dres Deportiva, pošto je ekipa iz Galicije ispala iz španske La Lige.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored Arsenalovih napadačkih opcija Perez neće imati mjesta. Upravo u tome svoju šansu vide Laziali, čiji sportski direktor Igli Tare pod svaku cijenu želi da vidi Španca u redovima svoje ekipe. Ako bi i došlo do realizacije ovog transfera Perez bi prvo igrao kao posuđen igrač ali uz mogućnost otkupa na kraju sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti