Navijači Lazija smatraju da De Vrij ne treba igrati u 38. kolu

U meču odluke

Navijači Lazija smatraju da De Vrij ne treba igrati u 38. kolu

E. Škorić

Stefan de Vrij ne bi trebao da nastupi u posljednjem kolu protiv Intera, smatra većina navijača Lazija.

Baš pred meč odluke između Lazija i Intera, koji se bore za plasman u Ligu prvaka, pojavila se vijest kako je De Vrij novi član Intera. Stoga, navijači rimskog kluba smatraju da nije u redu da Holanđanin dobije šansu protiv svog budućeg tima.

Jer, šta ako De Vrij ne bude onaj pravi, pa 'pogura' Inter u Ligu prvaka? Naravno, to su sve teorije zavjere, ali navijačima nije svejedno i u anketi koju je sproveo jedan italijanski nogometni portal skoro 60 posto posjetitelja, pretpostavlja se uglavnom onih koje zanima Lazio, smatra da De Vrij ne treba da igra protiv Intera.

S druge strane, na Olimpiku, govorimo sada o ljudima u klubu i oko kluba, žele da vjeruju kako je De Vrij profesionalac i kako će uraditi sve da pomogne Rimljanima da se plasiraju u Ligu prvaka, ali onda će on naredne sezone ostati bez najelitnijeg klupskog takmičenja jer je već dogovorio prelazak u Inter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovog vikenda igra se 37. kolo Serije A, a derbi između Lazija i Intera na programu je tek naredne sedmice kada su mečevi posljednjeg kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi