Novi težak udarac za Lazio u borbi za Ligu prvaka

Povrijedio se i Luis Alberto

Novi težak udarac za Lazio u borbi za Ligu prvaka

Lazio je danas na svom terenu remizirao sa Atalantom (1:1) i tako dozvolio Interu da mu se približi na samo dva boda zaostatka uoči dva posljednja kola Serije A.

Ova dva kluba, uz Romu, biju veliku bitku za pozicije tri i četiri koje vode direktno u Ligu prvaka sljedeće sezone, a Nebeskoplavi su se na današnjoj utakmici suočili sa još jednim ozbiljnim problemom.

Jedan od najboljih fudbalera Lazija Luis Alberto morao je napustiti teren sredinom prvog poluvremena zbog povrede mišića, a prve pretpostavke su da će zbog nje propustiti preostale dvije utakmice u Seriji A.

Ako se ove slutnje ispostave tačnim, Lazio će znatno oslabljen dočekati naredni meč protiv Crotonea na kojem sigurno neće moći računati ni na Ciru Immobilea.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Lazio u posljednjem kolu na Olimpicu igra meč sa Interom koji bi vrlo vjerovatno mogao biti direktni okršaj za Ligu prvaka, a postoje realne šanse da u utakmici sezone Rimljani budu lišeni usluga dvojice ponajboljih fudbalera, uz Sergeja Milinkovića-Savića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi