Leedsu pobjeda protiv najslabijeg tima Premiershipa

Premier liga 30. kolo

Leedsu pobjeda protiv najslabijeg tima Premiershipa

M. Šljivak

Leeds United savladao je Sheffield United sa 2:1 u susretu 30. kola Premiershipa.

Tim Marcela Bielse namučio se da dođe do tri boda protiv najlošijeg tima u ligi, ali su bodovi ipak ostali na Elland Roadu.

Dobro je počelo za domaće. Harrison u 12. minuti zabija za 1:0, ali su gosti u finišu prvog dijela došli do gola preko Osborna za 1:1.

Ovim rezultatom se otišlo na odmor da bi na samom otvaranju drugog dijela Leeds došao do pobjedničkog gola. Jagielka je pogodio vlastitu mrežu i donio je Leedsu tri boda (2:1).

Potražite više informacija na temu Premier league:

Premiership, 30. kolo

Leeds - Sheffield United 2:1

Top Komentari

user1582647693
Od ovog leedsa nek sve ekipe uce ovo je boni fudbal kako ljudi ginu za boje kluba to nije realno i trebaju biti u vrhu i itekako zasluzuju
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi