Legenda Bayerna kritikovala Hasana: Mora paziti šta priča
EPA

U svojoj kolumni za Sky

Legenda Bayerna kritikovala Hasana: Mora paziti šta priča

Nedavno je Hasan Salihamidžić tokom jednog intervjua jasno dao do znanja da će Bayern na ljeto dovesti igrače svjetske klase.

Naš nekadašnji reprezentativac nije naveo konkretna imena, već je istaknuo da će Bavarci biti aktivni na tržištu i da će dovoditi samo najbolje, međutim takav medijski istup nije naišao na dobre reakcije.

Nijemci to smatraju 'neprofesionalnim' pristupom zbog kojeg je Bayern već ispustio Wernera, Ziyecha, Bergwijna..., a 'paljbu' po Brazzi sada je osuo i proslavljeni fudbaler Bayerna Lothar Matthaus.

"Nadam se da će Salihamidžić u budućnosti imati bolji 'nos' za transfere. Dao je 80 miliona eura za Lucasa, ali on je često povrijeđen, nije se pokazao kao baš profitabilan", kazao je Matthaus, pa se dotakao njegovog medijskog nastupa.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Obećao je sjajne transfere, vrijeme je da se riječi pretvore u djela. Ali, najavljivanje takvih stvari je bespotrebno u vremenima kada se drugi klubovi bore za svoje postojanje. Šta ako budemo morali čekati duže nego što se očekuje da se stanje u sportu stabilizira? Salihamidžić i svi moraju voditi računa o tome šta govore u javnosti", naglašava Nijemac.

Prema nekim informacijama, na Salihamidžićevoj listi želja se nalaze Paulo Dybala, Leroy Sane...

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jupp
Rece Matthaus, za kojeg se ne sjecam da je dao pozitivnu kritiku bilo kome nakon sto je zavrsio karijeru.. samo negativu siri lik, umislio se da je neki strucnjak, a kao trener se nije zadrzao nigdje duze od godinu !!!
7 1
Mele
Maradonna je bio najbolji na terenu, na klupi bez ikakvog uspjeha, pa ni ovaj svabo , ko garantuje ako si dobar igrac, da ces biti i trener. Gvardiola je prosjecan igrac, Simeone, Jose amaterski fudbaler i prevodilac...Mancini, Zola, Viali, Konte itd..
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi