Legenda Rome ide u trenerske vode, klub iz Italije mu daje šansu

De Rossi na klupi Fiorentine?

Legenda Rome ide u trenerske vode, klub iz Italije mu daje šansu

E. Oštraković

Daniele De Rossi na iznenađujuć način bi mogao početi svoju trenersku karijeru.

Kako tvrdi Gianluca Di Marzio, on će već od naredne sezone postati trener i to Fiorentine, koja mu je spremna dati priliku.

On se oprostio u januaru, a u karijeri je nastupio za Romu i Boca Juniors, a krajem ovog mjeseca napunit će 37 godina.

Fiorentina je u potrazi za novim trenerom, koji bi ih poveo u novu sezoni, te će čini se to biti u pravo ovaj bivši nogometaš Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim njega spominje se i Luciano Spalleti, ali on trenutno ima ugovor sa Interom, a također velika plata bi mogla biti problem.

Top Komentari

Jupp
Spalleti ima Ugovor sa Interom? Odakle izvlacite ove bajate vijesti, a dva clanka ispod pisete kako je isti ostao bez trenerskog aranzmana prosle godine..
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi