Dok Messi zabija neobične golove Antonella na tribinama "osjetila" ko je famozni tjelohranitelj

Argentinac je zabio dva gola

Dok Messi zabija neobične golove Antonella na tribinama "osjetila" ko je famozni tjelohranitelj

A. Čaušević

Inter Miami je lokalni derbi protiv Orlando Cityja riješio u svoju korist. Bilo je 5:0, a Lionel Messi je zabio dva gola. Ipak, tokom meča je viđena zanimljiva scena s Antonellom Roccuzzo i Messijevim tjelohraniteljem u glavnim ulogama.

Interu nije bilo potrebno dugo vremena da riješi pitanje pobjednika u derbiju protiv Orlando Cityja pošto je već nakon desetak minuta igre bilo 2:0.

Dvostruki strijelac bio je Luis Suarez, dok je Robert Taylor nakon pola sata igre zabio i treći gol za domaćine. Svoje golove Messi je zabio u nastavku.

Iskusni Argentinac je prvi put mrežu zatresao u 57. minuti i pored opstrukcija protivničke odbrane, dok je pet minuta zabio na za njega nesvakidašnji način.

Oglasi

Poznato je da igranje glavom Messiju nikad nije bilo jača strana, ali nakon što je dobio savršenu loptu od Suareza lijepim golom je pogodio suprotni ugao.

Messiju je to bio 17. nastup za Inter Miami, a njegove brojke su do sada zaista impresivne pošto je zabio 14 golova te dodao šest asistencija, a klubu sa Floride donio i prvi trofej.

Sa tribina je čarolije na terenu svog muža posmatrala i supruga Antonella Roccuzzo sa sinovima. Tom prilikom je nastala i zanimljiva fotografija.

Oglasi

Naime, objektivi su uhvatili trenutak kada Messijev tjelohranitelj Yassine Chueko objašnjava neke stvari atraktivnoj Argentinki.

Tom prilikom Antonella je snimljena kako razgovara sa svojim sinovima te im objašnjava kako da se ponašaju i gdje da sjede kako ne bi privlačili pažnju.

Lijepa Argentinka je već godinama Messijeva najveća podrška, te praktično ne propušta mečeve svog muža, a kako su sinovi odrasli i oni su postali redovni navijači svog oca.

Kao što je poznato sada već famozni Yassine Chueko je osim za Messijevu sigurnost zadužen i za siguronost ostatka njegove porodice. Za taj posao mjesečno je plaćen 250.000 dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi