Ni Messijev tjelohranitelj nije smio da reaguje kada je vidio kome je Argentinac prišao da ga zagrli

Slavni glumac pratio utakmicu u Miamiju

Ni Messijev tjelohranitelj nije smio da reaguje kada je vidio kome je Argentinac prišao da ga zagrli

E. Čaušević

Inter Miami pobjedom protiv Real Salt Lakea (2:0) otvorio je novu sezonu u američkom MLS-u, a naravno skoro svi navijači na stadionu došli su na sceni vidjeti Lionela Messija. Tu je bilo dosta poznatih ličnost, a jedan od njih se posebno izdvojio.

Chase stadion u Miamiju bio je ispunjen do posljednjeg mjesta jer su mnogi došli kako bi na sceni vidjeli novu ekipu Intera koju predvode Lionel Messi i Luis Suarez.

Baš kao i prethodnih mjeseci na Interovom stadionu bilo je mnogo poznatih ličnosti, a svi oni došli su u Miami kako bi imali priliku da gledaju Messija i društvo, ali ponajviše da upoznaju najboljeg igrača svih vremena.

Međutim, tu se jedna osoba posebno istakla, a to je proslavljeni američki glumac i muzičar Will Smith koji je dolaskom na meč Intera i Salt Lakea privukao veliku pažnju.

Naravno, Will Smith je već dvije godine u centru pažnje nakon skandala na dodjeli Oscara kada je ošamario na bini Chrisa Rocka zbog neumjesnog komentara na račun njegove supruge Jade.

Oglasi

Popularni glumac sinoć je pratio meč Intera i nakon utakmice imao je priliku da pozdravi Messija koja je odmah prepoznao slavnog glumca dok je išao ka svlačionici.

Iako se Messijev tjelohranitelj ne odvaja od njega čak ni dok izlazi s terena ovaj put je i on shvatio da ne može reagovati jer je na prvu shvatio kome je to Argentinac prišao kako bi se pozdravili i zagrlili.

@franfutbollll

Messi meets Will Smith #messi #willsmith #leomessi #fyp #fypシ #intermiami #football

♬ sonido original - Fran

Messi je odmah prepoznao Smitha koji ga je čekao pored tunela kako bi ga pozdravio, a kamere su snimile njihov srdačan susret.

Oni su kratko popričali, a Messijev tjelohranitelj je na prvu krenuo da reaguje jer ne dozvoljava nikome da prilazi igraču Intera, no kada je shvatio o kome je riječ odmah se zaustavio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti