12

Komentari (12)

Almir5556
Pokusaju od novinara, napisi POKRADENO!!!
Ajax11
Nije nesretno protiv Sloge, nego pokradeno! Samo dupli sport to ne smije tako napisati
vuckobih
Teška utakmica pogotovo u prvom poluvremenu. Drugo poluvrijeme odlično i zaslužena pobjeda Sarajeva. Glavni sudija očajan šiljio za Leotar pogotovo bio lak na žutim kartonima za Sarajevo. Oliveiri trebao dati crveni zbog nesporskog ponašana i namjernog udaranja protivnika, dobra odluka da poništi gol... Igrači Leotara za pohvalu igrali su fer i korektno.
pjanke.sa
Novinaru nismo nesretno odigrali protiv Sloge nego smo POKRADENI!!! Jel vas to Vico placa pa ne smijete napisati hebem li vam majku u pi cku !!!
pjanke.sa
Bravoooo ali mogli su jos jedan da prestignemo komsinicu. I ovo je dobro ! Samo naprijed moje Sarajvoooooooo
51826291919188923
SonPen1946
MIRZA SMRDU ODLAZI!
Shaba
Bravo momci, to se trazi.Mi nikad odustati necemo
nakopitam
Aferim. To je nase Sarajevo
bebalitl
Kakva greota,u gostima igraju kao nenormalni.. šteta za Koševo..
user1676362182
Drakula
Sta bi tek radili da znaju igrat i da imaju trenera kakvog trebaju. 4 gostovanja 12 golova nije mala stvar vidi se da fale horde na domacim.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti