Reflektori uskoro obasjavaju još jedan bh. stadion
FOTO: FK Leotar/facebook

Radovi u završnoj fazi

Reflektori uskoro obasjavaju još jedan bh. stadion

H. Zilić

Uskoro će većina stadiona u Bosni i Hercegovini imati reflektore što će svakako poboljšati infrastukturu, ali i omogućiti noćne utakmice, što je olakšavajuća okolnost posebno ljeti kada su velike vrućine.

Dosta je radno na jugu naše zemlje, a uskoro će refelktori obasjati i stadion Police u Trebinju.

Iako su napustili Premijer ligu BiH u FK Leotar imaju ambicije da se što prije vrate u društvo najboljih, a sada će i utakmice u Prvoj ligi RS moći igrati pod refelktorima.

Stubovi su postavljeni, postavljena je i završna konstrukcija, kao i refelktori.

ostalo je da se urade još tri konstrukcije, a refeltkroi na Policama dat će i psoeban sjaj Trebinju kada se budu igrale noćne utakmice.

Oglasi

U Trebinju su dugo razmatrali plan postavljanja refelktora, a sada je i to blizu konačne realizacije.

FK Leotar je obavijestio javnost o posljednjim radovima na stadionu.

"Na stadionu Policije jučer je montirana završna konstrukcija sa rasvjetnim tijelima na reflektorima između sjeverne i zapadne tribine.

Ovih dana isto će biti urađeno na preostale tri konstrukcije, nakon čega slijede radovi na elektrifikaciji i spajanje reflektora na elektro mrežu", stoji u saopštenju FK Leotar.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Јуче је на стадиону Полице монтирана завршна конструкција са расвјетним тијелима на рефлектор између сјеверне и западне...

Posted by FK Leotar Trebinje on Thursday, July 6, 2023

Trebinje, Posušje, Gabeča uskoro će imati refelktore, blizu relizacije projekta je i Konjic, tako da će na jugu naše zemlje skoro0 svi stadioni imati mogućnost za odigravanje noćnih utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi