19

Komentari (19)

Nele.
Sad tek vidimo da se Velez nije obruko.
user1655831611
Kako nije obrukali su se oni Alashkert i Levski
E.Car
Gledao sam ih protiv Veleža, ekipa koja u svakom trenutku zna šta radi. Kvalitetni igrači, uigrani, štoper odličan, krila ko metak, sa loptom sigurni. Nikakvo čudo što su levskog izbacili!!!! Čestitke njihovom treneru, očigledno zna posao za razliku od Lalatovica!!!!
rauber_bh
Ima li neki klub da nije velikan?
Klicko
@Mostarac94 hamrun mubarek olsun tebi kolega
SarajFK
Relno Velez nije velikan ni u BiH a kamoli u Evropi. Ne brukajte se zivi bili.
zilan66
SarajFK jest tuzla siti.
Arnel925
Velež je velikan ali u Argentini
King_Kenny
...taj Hamrun bi i Zrinjskog izbacio bez po muke,ekipa sa glavom i repom,vidjelo se u obje utakmice sa Velezom...Alkmaar natrpa Dundee iz Skotske 7:0,sto pokazuje kakvog protivnika je i Tuzla imala.
prvak1905
Ti obožavaš Zrinjski.. ni jedan naslov ne može proći da ga ti ne spomenes..
bk123
kingu poglavniče handžar divizije, ti si najveći *********-a na ovom profilu, nemožep bez Zrinjskig oči otvorit
Mostar1989
Gledao sam obe utakmice protiv Veleza ljudi su fizicki spremni,puno bolje nego nase ekipe imaju kvalitrnih stranaca ,stoper me posebno odusevio
user1613424508
Pa nisu dzaba izbacili velez
1946
user1613424508 - Cuj "Pa nisu dzaba izbacili velez" Velez kao navodno je neki veliki tim, ha ha ha nasmia me do suza.
Ljacmu1
Tko god je pratio, znao je da su ozbiljna ekipa. Malteški klubovi dosta ulažu, igrači su im mahom stranci, nisu nikakvi amateri.
1946
nije to ni do ulaganja, vise velez vrijedi od njih po transfermarktu, jednostavno se dovode dobri igraci za male pare u klub a ne otpad iz hrvatske i srpske lige ko kod nas..
hzsg
MORŽE OSTANI !!!! EVO REZULTATA KOJI TEBI IDE U PRILOG...!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.