Lewa proziva Jamesa, Walker De Bruynea i Kompanyja
Lewandowski je ostavio poruku za svog klupskog saigrača Jamesa, s kojim će se sresti licem u lice u Rusiji.

Sudar prijatelja u Rusiji

Lewa proziva Jamesa, Walker De Bruynea i Kompanyja

Edmir Škorić, foto: EPA

Tridesetdvije nogometne reprezentacije će od 14. juna do 15. jula naredne godine biti uvrštene u osam grupa (A-H), a na kraju će samo jednoj pripasti zlato.

 

Brazil, Njemačka, Španija, Argentina, Francuska, Engleska, Belgija... love zlato, nadaju mu se i druge reprezentacije, a već u grupnoj fazi bit će sjajnih mečeva i prilika da na djelu vidimo najbolje majstore današnjice.

Zanimljiva je grupa H u kojoj su Poljska kao nositelj, potom Senegal, Kolumbija i Japan. Ovdje imamo duele dvojice nogometaša Bayerna.

Naime, Poljake predvodi Robert Lewandowski, a njegov saigrač iz Bayerna James Rodriguez jedna je od glavnih figura kolumbijske reprezentacije.

Lewa će protiv svog prijatelja igrati 24. juna u Kazanju, a naravno imao je sjajni Poljak i poruku na Twitteru za Kolumbijca.

"Pozdrav moj prijatelju James Rodriguez. Pamtim neke tvoje golove sa zadnjeg SP-a, pa se nadam da ćeš ti zapamtiti neke moje iz Rusije", napisao je Lewandowski.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Kyle Walker je također komentarisao duel sa Belgijom, u kojoj igraju njegovi saigrači Kevin De Bruyne i Vincent Kompany, a pored Engleske i Belgije u grupi su još Panama i Tunis. Sve grupe možete pročitati OVDJE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije