Navijači Barcelone večeras mogu uživati u čudesnim golovima nestvarnog Lewandowskog
Foto - Screenshot

Dva gola Lewe i Fatija za uvjerljivo vodstvo

Navijači Barcelone večeras mogu uživati u čudesnim golovima nestvarnog Lewandowskog

Midhat Šljivak

Barcelona protiv Villerreala vodi s 3:0 nakon 45 minuta.

Katalonci od prve sekunde meča dominiraju protiv Žute podmornice, ali se na prvi pogodak čekalo punih pola sata.

Vrijedilo je čekati jer je Robert Lewandowski postigao spektakularan gol. Primio je loptu od Jordija Albe, dvojica igrača protivničkog tima su ispala iz igre, a Lewa opostiže gol za 1:0.

Drugi gol 34-godišnji poljski napadač postiže četiri minute kasnije. Ponovo je odlično primio loptu, a zatim fenomenalnim udarcem matira Rullija za 2:0.

[twitter]https://twitter.com/Frenkie_Chief/status/1583180611271168001[/twitter]

Oglasi

Lewandowski je s ova dva gola došao do cifre od 11 pogodaka u 10 nastupa i do kraja ovog meča može znatno povećati ovu cifru.

Sve dileme oko pobjednika riješene su u 39. minuti meča. Ansu Fati postiže pogodak za 3:0.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mladom fudbaleru ovo je treći pogodak ove sezone. On se bori za mjesto u reprezentaciji Španije na Svjetskom prvenstvu i golovi su mu za to itekako potrebni.

Barcelona je na dobrom putu da ostvari pobjedu. Zaista je teško vjerovati da se Villarreal može vratiti u ovaj meč jer nisupokazali apsolutno ništa u prvom poluvremenu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...Barcelona da otjera ove stare rage Busquetsa i Piquea,a vrati Messija u tandem sa Lewandowskim mozda bi i licili na nesto,mislim da bi njih dvojica dobro kliknuli...mogli bi jedno 2 sezone na top nivou odigrati...
3 1
Mostarac94
Prvi gol cisti offside, a za ostale svaka cast, steta sto je bio u dzepu protiv Reala
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi