Finci proširili spisak za utakmice Lige nacija: Protiv BiH sa najvećim zvijezdama
FOTO: EPA

Ozbiljna reprezentacija

Finci proširili spisak za utakmice Lige nacija: Protiv BiH sa najvećim zvijezdama

H. Zilić

Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine očekuju utakmice u UEFA Ligi nacija u okviru Lige B Grupe 3 protiv Finske (04. i 14. 06.), Rumunije (07. 06.) i Crne Gore (11.06.).

Naši sada već, stari poznanici Finci su prvi protivnik i otkrili su karte za susrete Lige nacija.

Kao i selektor Petev, tako je i selektor Finske prošitio spisak, a ono što je najbitnije na spisku su najveće finske zvijezde Hradecky, Puki, Uronen, Kamara, Pohjanpalo, tako da više manje nepoznanica neće biti u duelu protiv Finske.

Glavnu snagu i okosnice ove skandinavske reprezentacije smo upoznali u prethodnim ciklusima, a sličan sastav nas čeka i sada.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Pogledajte kompletan spisak reprezentacije Finske za utakmice Lige nacija.

Top Komentari

axel42
Oj pa nije valjda da opet sa ovima igramo? Znači opet pu šiona!
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi