51

Komentari (51)

Untouchable
Pa valjda Brugge ima 6 bodova a Bayer i Atletiko po 3 boda. Jeste i smotani ccc
saju701
Da je Lewa imao svoj dan vec bi u prvom poluvremenu bilo 4-0 ali sreca po Barcu pa nije.
Nele.
Pa dobro, sad je Barselona puno bolja nego prosli put protiv Bajerna
Twista
Kada je usao Goretzka umjesto Sabitzera. Tu su sve sanse Barcelone pale u vodu!
AcMilan_rosoneriBosna
Bravo Bayern dobra Barca za krađe sudija prošle sezone smo najviše navikli mi navijači Milana u seriji A al nismo plaho kmečili ni mi navijači a ni igrači tako da se titula uzela ne treba opravdanje za poraz tražiti u sudijama
user1658611289
Bayern, Leverkuzen, Frankfurt... Slaba Bundesliga užas jedan. Farmeri jedni ???
Mostarac94
I onda dodje Viljareal 12 momcad Spanije i izbaci 10 uzastopnih titula dojcland
Klicko
user1658611289
Ne nego dodje Frankfurt 12 na tabeli i popiša ti se usta na sred Camp noua ??
FudbalskiZnalac
Kaže nije sramota izgubiti od Bayerna, sramota je izgubiti 5 puta zaredom od Bayerna hahaahahhag
ubnt2
Daj Inter 15 zaredom Bayernu,vidili bi rezultat...Daj Atletico Bayernu 15 puta Bayern bi i onaj šugavi Atletico dobio 14 barem puta....Recimo, Realu daj Bayern 15 tekmi, Bayern bi jedno 10 dobio, i ovi 5 bi BABO Benzema iskopao...I ostale timove, Tottenham, Eintracht..
ubnt2
@axel42 Čestitam tebra na pobjedi, dobra tekma bila, što mi je drago, tako da nadam se istom okršaju ali bez ovog Holanđanina i ovog lakrdaša S klase, sa normalnim suđenjem, topina bi meč bio, a to što Barca nije iskoristila onaj šanse, to je samo loš dan, ali eto.
axel42
Dobra tekma, prvo poluvrjeme tatktički Barca perfektno odigrala, pritiskala Bayernovu zadnju liniju, pressing dobar. Kimmich po meni najgori Bayernov igrač, Hernandes i Upamecano extra dobri. Lewa uz malo sreće mogao do gola. Sve u svemu, tekma bila u egalu, zaslužila je Barca ovdje bod al et jbg, ima i na Camp Nou da se igra!
ubnt2
@Maestro Stani lave, čuj ne navijački? Pa šamar se treba protumačiti kao neutralno posmatranje, pa jel iko gledo tekmu sem mene? Imam li i skim pričati o tekmi? Pa jeste li to samo gledali rez ili ste pratili tekmu, Barca 5 100% šansi za gol, ako je Bayern pobijedio Barca je minimalno (minimalke) trebala 2-2 igrati, 2 gola kažem, ni iz čeg, to ih je malo psihički pojelo ali šta, Barca i statistički bila bolje, pa da je iko gledao uživao bi u fudbalu, meni extra, šteta za poraz ali reći da je Bayern zaslužio, pa suludo je!!
Maestro
Jest trebala dati golove da nema golmana na golu ovde se tačno vidila razlika između golmana Neuer brani zicere al Ter Stegen prvi put jedan na jedan i odma prima gol Fudbal je igra gdje postoje i golmani koji nekad odrede tok utakmice Sporski pozdrav
FudbalskiZnalac
Budi malo realan, ne navijam ni za jedne ni druge cigane. Bayern zasluženo uzeo, iskoristio svoje šanse i lagano priveo tekmu kraju. Čak nisu ni na 100% bili..
user1606950187
Samo ce navijaci reala ove neke kidare vini jr neki Pisat bolji bio Bayern ko se imalo rauzimije u fudbal znao bi da je barcelona prvo i pola drugog poluvrmeena bila holja stavrala sanse Bayern je pobiejduo na srecu sa dva brza gola i onda pedri stativa i cekali su samo da pisu a zaborave da je barca 4-0 ih ubila
ubnt2
Nema veze, Nou Camp, nadam se bolja tekma, samo po pitanju sudije, bitno je da je dobra igra bila...
SarajFK
Senzacija je da je Baja bruceloni utrpao samo 2 gola. To je i dokaz da je Baja u velikoj rezultatskoj krizi. Sreca njihova sto su za imali ovako laganog protivnika, jer da je bio neko drugi iz grupe sigurno bi prosuli bodove.
ubnt2
@ViniJr Hej Barca krade? De budi legenda pa opet nekad napiši tu rečenicu, hajde svega ti.Ja od tebe svašta očekujem hahahahahahahhaha....Pazi, pored ovog svega, i ovih odluka i čiste lakrdije, neko jbg sa Bayeronm, neko sa Šahtarom tako da očekujem od Reala u Šesnaestini Eintracht Frankfurt, Club Briž ili Sporting, ne brinite, to će vam biti najjači protivnici
ViniJr
Kmeee kmeeee plačljivkooooo hahahhahahaha. Eintracht je penicilin za katalonsku nejač na sred Nou Campa hahahhahahahhahahahaha
krems_krems12
Da je kojim slucajem Barcelona pobjedila sportsport.ba bi imao senzacionalne naslove o povratku velike Barcelone. Ovako su dobili jedno lagano prizemljenje i Barcelona, a i portal gore navedeni portal.
Pingvin1999
Bajo je to drugovi.steta nece se Dilleta skinuti....
DadiG
Koliko nebuloza i grešaka u jednom prilogu. Pa ovo nije normalno. Ovdje “novinari” sve gori i gori umjesto da se poboljšavaju malo.
Maestro
Pa ova Barcelona neznam šta očekuje oni su prosječna ekipa još kad uđe onaj otpadak Ferran onda tek nemaju šta da traže to je ko da igraju sa hendikepom
King_Kenny
...ja ne znam jel ko je gori,Arnold u odbrani ili Salah u napadu...zasluzena objeda,rasturanje u svim segmentima igre,ali napad se jos nije uklopio,svi su van forme...zadnjih 20 minuta igraju 4 napadaca i na kraju stoper mora rjesavati...ali napredak je vidljiv,Thiago je strasan igrac,vidi se koliko znaci,steta sto je sportski invalid i hodajuca povreda...
Viper20
ajde Protiv Ajaxa koji je izgubio 6/11 igraca,Golovi iz ofsajda,produzetak dok ne postigne Liv gol,FA Mašinerija i hajpanje se lagano budi,dok opet ne dodje Napoli i promasi 6 zicera a pri tom pobjedi 4:1
hakim_ziyech22
Kolašinac odgledao meč sa klupe? Čovjek odigrao svih 90 minuta. I šta je tu iznenađenje? Frankfurt bolja ekipa od Marseillea realno. Ko danas sve može biti novinar.
King_Kenny
@hakim_ziyech22 ...ja sam prvi komentar to citirao i izbrisali mi komentar i ispravili...stvarno pojma nemaju...
ubnt2
Po ovom pitanju definitvno nešto treba poduzeti, ono ja stvarno, kako da kažem, bilo bi mi žao da nisam gledao onaj cirkus Colorado, šta je ono bilo, nek mi neko napiše? Pa dovoljan cirkus i neke sporne odluke u prvom poluvremenu, a drugo neću ni pominjati, ono je dno dna!!!!!!!! Poslije kad sam vidio još onaj šamar Mullera De Jongu, a nije bio žuti, ja nisam mogao sebi doći od smijeha (ali od muke).Upamecano bez žutog prošao, hej, i onda kažu Barca krade, ovo se treba uvrstiti od najtežih krađa po pitanju tih prekida, faulova...Egal, bila tekma, šta drugo, sem Barca bolja bila, Bayern ni iz čega 2 gola, pa onda ponovo nema, nezasluženo to jest, ali to nije problem ko ona krađa.
ViniJr
Kmee kmeeeee ahahhahahahaahahahahahah
Maestro
De malo realnosti pokaži ne navijački
FudbalskiZnalac
Suđenje odlično bilo...
Mushe91
Moglo je biti i 0:2 . Sudjenje nije sporno ,do ekipe je :)
MaxBavarac
Druze sutra se ti obavezno javi ljekaru i to sto ranije...
axel42
Bayern laganini do pobjede! Barca nije bila loša, po meni i bolja u prvom poluvremenu ali nekako se ima dojam da je Bayern lagano došao do 3 boda i da je želeo mogao je i više golova zabiti.
Klicko
@axel42 brat čuj želeo,šta to kriješ brat
Klicko
Ne moze niko farcellonu dobit sa 5 golova razlike 4 puta zaredom,ha ya vamosssss hala
Adrian
Šta kažu dobit će Bayern, hahaha.
SarajFK
Kakav bolan derbi Bajern protiv brucelone? Jeste li vi normalni?? Pa Baja je svjetlosnu godinu ispred ovih kepeca. Oni su u rangu ove viktorije. I Inter ce ih pobijediti.
ubnt2
A Inter smije izgubiti od Bayerna, to nikakav problem, ha ja ti logike, još su oni Inter nadigrali...
Maestro
Bayern je klasa ispred a Barcelona je u rangu Real Madrida
Mushe91
Slabe ove Njemacke ekipe . Pozdrav ;)
PodvarakANeKupus
Hahahah Barcelonu bi i Bochum tukao 2:0
Hordas_00
Spusti njih bayern na zemlju
user1600705501
Liverpool jedva ugura loptu u mrezu
Dtox
Nisu zasluzili jel? 24 shots 10 on goal vs 3 shots 1 on goal!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.