Lijepo ga je bilo vidjeti: Vedad Ibišević sa tribina bodrio Zmajeve!

Ranije se oprostio od državnog grba

Lijepo ga je bilo vidjeti: Vedad Ibišević sa tribina bodrio Zmajeve!

S. Mlaćo

Izostankom Edina Džeke zbog povrede odmah su počele priče o povratku u reprezentaciju Vedada Ibiševića.

Ibišević se već ranije oprostio od dresa Zmajeva, te naravno od povratka nema ništa.

Svjesno je to podcrtao i selektor Robert Prosinečki, ali Ibišević se sinoć pojavio na Bilinom Polju u duelu protiv Finske (4:1).

Sa tribina je bodrio Pjanića, Bičakčića, Višću i društvo, a neki od navijača uspjeli su napraviti i zajedničku fotografiju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ibišević je za reprezentaciju upisao 83 nastupa uz 28 pogodaka. Za Herthu je ove sezone ubilježio sdam nastupa uz pet pogodaka i dvije asistencije.

Top Komentari

Juve88
Vedo kraljj
5 0
mostarac1964
mogu pricati sta hoce Ali Vedin gol nas je odveo na svjetsko. I on je prvi strelac BiH gola na prvom svjetskom na koje smo otisli. To mu niko be moze uzeti.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi