Lindelof na meti mnogih velikana

Prate ga Real Madrid i Barcelona

Lindelof na meti mnogih velikana

D. Vejo

Švedski internacionalac i član Benfice Vicotr Lindelof jedna je od glavnih tema ovih dana kada je u pitanju predstojeći prelazni rok.

Prema pisanju inostranih medija, mladog štopera Orlova žele najveći konkurenti u Primeri Real Madrid i Barcelona. Ovaj 21-godišnjak na više nego dobar način iskoristio je odsustvo povrijeđenih štopera Benfice. To se nije ni osjetilo jer je upravo Šveđanin sjajno nadoknadio ne igranje igrača zadnje linije.

Svojim partijama privukao je pažnju mnogih klubova koji se otimaju za mladog fudbalera. Izuzetno je snažan ali i brz fudbaler, što nije uobičajeno za visokog igrača.

Orlovi će za svog fudbalera tražiti oko 35 miliona eura, jer smatraju da vrijedi toliko.

Pored Reala i Barcelone, na vrata portuglaske ekipe kucali su još Juventus, zatim gradski rivali United i City ali i Bayern Munchen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi