Messi se ne vraća u Barcelonu!

Barem ne još uvijek

Messi se ne vraća u Barcelonu!

A. Čaušević

Lionel Messi se neće pojaviti u ponedjeljak u trening kampu Barcelone iako je ranije najaljivano da će početi s treniranjem u klupskim prostorijama. 

Proteklih dana špekulisalo se da će argentinska zvijezda 2. augusta početi s treninzima u kampu katalonskog kluba, ali to se neće desiti.

Španski mediji su iz Barcelone potvrdili da Messi neće trenirati na klupskim terenima sve dok ne potpiše novi ugovor. To se još uvijek nije desilo.

Na Nou Campu su optimistični i vjeruju da će Leo uskoro staviti potpis, ali su napomenuli kako imaju ogromnih poteškoća da pronađu odgovarajući način zbog ogromnih troškova plata.

Messi je bez kluba već punih mjesec. Dogovorio je sve s Barcelonom oko produženja saradanje pa se obje strane nadaju da će rješenje uskoro biti pronađeno.

Kapiten Argentine koji je nedavno osvojio Copa Americu će još neko vrijeme biti u nesigurnosti, ali nastoji da maksimalno uživa na odmoru sa Luis Suarezom i porodicom na Ibizi.

Barcin cilj je da sve bude gotovo do 13. augusta kako bi Messi mogao biti registrovan za prvi meč nove sezone, odnosno 15. august kada na Nou Camp stiže Real Sociedad.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U taboru višestrukog prvaka Barcelone traže način da riješe slučajeve trojice kapitena Sergia Busquetsa, Piquea i Sergija Roberta, baš kao i Jordija Albe.

Od njih je zatraženo da pristanu za umanjenje plate za čak 40 %, pa i nije čudo zašto još uvijek nema dogovora.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Pa nisu ludi ova trojica da smanje platu 40% samo zato da bi Messi ostao hahah bi ja qurac smanjio svoju platu radi nekog drugog
3 1
user1585859035
Ma ceka Messi da skupe pare za plate pa ce se vratit
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi