Najlakše je po sirotinji - Susret s Messijem siromašnom čistaču donio je momentalni otkaz

Ne kaje se

Najlakše je po sirotinji - Susret s Messijem siromašnom čistaču donio je momentalni otkaz

Midhat Šljivak

Čistač toaleta na stadionu Inter Miamija Christian Salamanca dobio je otkaz nakon što ga je osiguranje primijetilo da uzima autogram od Lionela Messija na radnom mjestu.

Christian Salamanca uspio je dobiti autogram od Lionela Messija dok je ovaj izlazio iz autobusa. Međutim, to ga je koštalo otkaza na poslu čistača toaleta.

Ne žali ovaj momak to što više nije zaposlen. Uspio je dobiti potpis jednog od najboljeg ikad i ponosno govori o trenutku kojeg će pamtiti dok je živ.

"Bio sam zadužen za čišćenje toaleta u sektoru gdje se autobusi parkiraju. Imao sam sreće da je Messi posljednji izašao iz njega, a ja sam povikao 'šampione'. Okrenuo se i pogledao ko ga zove", otkriva Salamanca.

Oglasi

Naredni potez je nesretnom čovjeku donio otkaz na poslu. Pripadnik osiguranja je vidio kako uzima autogram od Messija i to mu je bilo zadnje što je napravio na radnom mjestu.

"Imao sam dres reprezentacije Argentine i marker. Leo mi je dao autogram, a zatim su se pojavili ljudi iz osiguranja. Izveli su me napolje i otpustili. Baš me briga. Uživao sam u svakoj sekundi", rekao je Salamanca.

On će morati potražiti novi posao, a ako je suditi po nasmijanoj fotografiji, odlazak s ovog radnog mjesta nije mu suviše teško pao.

Messi je u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i u Evropi, zaista velika zvijezda. To je na Floridi bilo i očekivano jer je u ovoj američkoj državi dosta stanovnika latinskog porijekla.

Svi oni prate fudbal i dobro znaju ko je Lionel Messi, pa nije nikakvo čudo što Argentinac ne može ni trepnuti, gdje god da krene s porodicom.

Tako je prije nekoliko dana običan posjet prodavnici sportske opreme izazvao pravi haos i od navijača je jedva otišao kući.

Na terenu je Messi nezaustavljiv po rivale. Uništava konkurenciju i pitanje je da li iko može protiv Intera ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi