Lionel Messi počeo da uči francuski jezik

Odlazi li u Francusku?

Lionel Messi počeo da uči francuski jezik

E. Škorić

Lionel Messi još uvijek nije donio odluku ili barem još uvijek istu nije saopštio, a svi i dalje s nestrpljenjem čekaju da vide gdje će nastaviti karijeru.

Argentinac je već htio da ode iz Barcelone ljetos, ali će ostati do kraja aktuelne sezone, odnosno do isteka ugovora, nakon čega može da bira gdje da nastavi karijeru.

S njim se najviše povezuju Manchester City i PSG, kao klubovi koji među rijetkima mogu da ispune svim zahtjevima dugogodišnjeg kapitena Barcelone.

Novinar francuske televizije Channel + dodatno je primakao Messija Parizu, nakon što je objavio da Messi uči francuski jezik.

On je izjavio da kompletna porodica Messi već uveliko uči francuski jezik.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Zašto uči francuski, ako će da potpiše za Manchester Citi? Nema smisla. Ova informacija, koju mogu da potvrdim je od veoma pouzdanog izvora", poručio je na Twitteru.

Ostaje da vidimo da li je Messi zaista odlučio da karijeru nastavi u Francuskoj.

Top Komentari

ryan.giggs
Ovaj ne zna beknuti hello, a kamoli da uči francuski.
7 5
GuiliDamou
A valja se brate i nakanit pa ucit na njegovom mjestu!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi