Saigrač Messija ispričao šta je njegova supruga uradila zbog slavnog Argentinca i šokirao javnost

Jedinstvena prilika je to bila

Saigrač Messija ispričao šta je njegova supruga uradila zbog slavnog Argentinca i šokirao javnost

Edmir Škorić

Jedan od najvećih fudbalera svih vremena, Lionel Messi, ovog je ljeta došao u Inter Miami i svaki njegov korak po SAD se pomno prati, a naravno mnogima je velika privilegija ta što imaju priliku da gledaju Argentinca uživo, dok su neki još veći sretnici pa igraju s njim.

Jedan od saigrača Lionela Messija iz Inter Miamija uradio je nevjerovatnu stvar samo da bi zaigrao pored bivše zvijezde Barcelone i PSG-a.a Zapravo, žrtvu je preuzela njegova supruga...

Naime, Facundo Farias je Messijev zemljak koji je takođe potpisao za Inter Miami ovo ljeto, a morao je dobiti zeleno svjtelo od supruge kako bi došao na Floridu.

U razgovoru za The Athletic, 21-godišnjak je otkrio da njegova supruga studira na fakultetu, ali je bila primorana da odustane od školovanja kako bi on mogao igrati zajedno sa sedmostrukim osvajačem Zlatne lopte.

“Studirala je svoj smjer, ali smo morali da se preselimo ovamo. Htjela je da me ubije! No, onda sam joj rekao da ću igrati s Messijem, pa je ipak imala razumijevanje i napustila je faklutet", kazao je mladi fudbaler.

Oglasi

Farias nije još uvijek igrao za Argentinu, a živio je u Santa Feu. "Ondje smo bosi igrali fudbal jer nismo htjeli uništiti nove kopačke koje smo imali", kazao je za The Athletic, te otkrio da je porodica njegova najveća podrška.

"Mama je uvijek bila uz mene... Odrastao sam okružen ljubavlju. Moja mama i deda su uvijek išli sa mnom na moje utakmice", rekao je Farias.

Facundo Farias je ukupno odigrao 20 utakmica za Inter Miami i dao je tri gola uz tri asistencije, a na Floridu je došao iz argentinskog Colona.

On i Messi trenutno su bez klupskih nastupa jer Inter Miami nije uspio da se izbori za doigravanje u MLS-u, zbog čega mora čekati najmanje do februara 2024. godine, a zato se i spominje mogućnost da Messi ode na posudbu u neki od klubova, čak i u Saudijskoj Arabiji.

Ipak, to sada izgleda malo realno, ali nije isključeno da se u neko skorije vrijeme takve stvari zaista i dogode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi