19

Komentari (19)

fare87
Ti si Narsu zavio u crno, 600 mil. Eura je nestvaran ugovor, sto ne igras za 1 euro kada volis Barsu
barcaforever
Pa ne dozvoljava to španska liga, mora imati minimum 25% od prošle plate koju je imao u Barci, takav je zakon ali za to je Barcu previše jer ih je Bartomeu bivši predsjednik uvukao u dugove...
Arnel925
Ti ćeš za dvije godine moći i kupiti Barcelonu kad ispadnu u regionalnu ligu radi loše ekonomije.
YouTalkinToMe
Koji idioti i smecari yebali sebi mamu, bave se messijem i da li je otisao iz barse radi love, da li se nije zelio vratiti radi love, a iz fašista friško benzema otisao radi love, prije njega ronaldo i kazemiro isto radi love otisli , ali bitno je da oni se bave messijem i barcelonom yebo im on sestru fašističku.
Adrian
Majmune Messi je igro u fasistickom klubu, valjas svaki dan gluposti bez i jednog argumenta.
YouTalkinToMe
Ma napušiš se qurca majmunu yebo ti fašisti sve, to bi sad nešto prekrajao historiju.
Adrian
Kad nema ništa pametno onda po običaju vrijeđa. Nemam ja šta prekrajat historiju, to što ti ne možeš ni jedan razlog da navedeš da potvrdiš svoje stavove, već samo jedno te isto ponavljaš kao papagaj, samk govori koliko si zatucan.
Benz
A kupio kucu 2021 u Majamiju, daj da se ne lazemo ljudi.. sve je ovo predstava
user1620593935
ubnt, da im Messi nije donosio silne pare od sponzora i marketinga davno bi oni bankrotirali
Madridista
Hahahah Samo naivne navijačice katalonske sirotinje vjeruju pod 1, da je mali uopste otišao iz barcelone jer je morao. I pod 2 da se htio vratiti iz ljubavi.... Otišao je jer nije bilo para da se muze. A nije se vratio jer je kozu već izmuzao. Kakva ljubav, kakvi bakrači...
vedin
Kaže navijac kluba koje je redovno karao!
ubnt
Messi je veći od Barcelone. Ali, on ih je i doveo do bankrota. Uzeo im je preko milijardu eura, a sada glumi da ih spašava. yebe se njemu za njima.
Mostarac94
Sve si tacno rekao al isto tako gdje bi barca bila da nije bilo njega?
Adrian
Kako moze igrac bit veci od kluba, u kojem svemiru?
Mostarac94
U svemiru gdje je klub imao jednu titulu lige prvaka a sad ima 5, gdje je imao 16 titula sad ima 27, imao 50 trofeja sad ima 90… i kako nije veci od kluba?
Adrian
Kakav komentar, klub je bio i prije njega i poslije njega ce biti, to koliko je trofeja osvojeno ne znaci da si iznad kluba.
velaMo
Baš mi ga žao žao ??
user1676286668
Nema više uzimati pate lopatom kao što si uzimo pa sad samo gledaš gdje ima para da uzimas a sramota te otići u S Arabiju što ti je otac htio napravit....cifuti
Krivaja Zavidovići
Vjerujem da je ovo istina jer da ga samo novac interesuje otišao bi u Saudijsku Arabiju... Barsi je problem izaći sa ponudom zbog pravilnika da se 70% od svih prihoda kluba može potrošiti na plate fudbalera...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.