Svi su se pitali zašto Messijev tjelohranitelj nije došao u Pariz, a on ih šokirao fotografijom

Postao je njegova sjena

Svi su se pitali zašto Messijev tjelohranitelj nije došao u Pariz, a on ih šokirao fotografijom

E. Čaušević

Yassine Cheuko postao je sjena Lionela Messija otkako najbolji igrač svijeta živi u Miamiju, te je zadužen da niko bez dopuštenja ne prilazi Argentincu čak ni na terenu. Svi su se pitali zašto Messijev tjelohranitelj nije bio sinoć na dodjeli Zlatne lopte, no potom se pojavila fotografija koja je mnoge iznenadila.

Messi je ljetos iznenadio sve odlaskom u Inter iz Miamija i odlukom da karijeru nastavi u Sjedinjenim Američkim Državama. Iako se očekivalo da će tamo imati nešto opušteniji život ubrzo se pokazalo da je njegova popularnost nevjerovatna gdje god se pojavi.

Inter i Messi su postigli dogovor oko angažovanja tjelohranitelja koji će biti uz Argentinca kada god je u javnosti, a izbor je pao na nekadašnjeg MMA borca Yassinea Cheuka koji svoj posao obavlja odlično.

Yassine je i tokom mečeva pored aut-linije gdje prati svaki Messijev korak i već nekoliko puta je uspio da zaustavi navijače koji su utrčavali na teren i željeli da dođu do Argentinca, no on ih je spriječio u tome.

Oglasi

Očekivalo se da će Yassine biti i sinoć u centru pažnje tokom ceremonije dodjele Zlatne lopte u Parizu, ali to nije bio slučaj zbog čega su se svi pitali šta se desilo Messijevom tjelohranitelju.

On je imao osiguranje, no Yassine nije bio tako blizu kao uvijek. Pratio je Messija dok je izlazio iz hotela do autobusa, ali u dvorani se nije previše isticao.

Yassine je bio na dodjeli, ali nije privlačio pažnju na sebe. Pratio je iz drugog plana šta se dešava i bio je na raspolaganju u slučaju da je trebalo uskočiti što na svu sreću nije bilo potrebno.

No, kako bi pokazao da je bio u Parizu on je objavio sinoć fotografiju kako s Messijem i Zlatnom loptom. Fotografisali su se u avionu nakon što su se ukrcali i krenuli put Miamija.

Image

Oni su imali dogovor da Yassine reaguje samo ukoliko to bude baš potrebno, ali organizatori su se potrudili da u dvorani on dobije potrebno osiguranje i da čak i Yassine dobije malo vremena za odmor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi