Alexis Mac Allister novi fudbaler Liverpoola!
FOTO: Liverpool FC

Odradio medicinske preglede

Alexis Mac Allister novi fudbaler Liverpoola! · Zvanično

Haris Zilić

Liverpool je dogovorio prvi ljetni transfer. Argentinski reprezentativac i bivši član Brightona, Alexis Mac Allister novi je igrač u svlačionici Redsa.

To je Liverpool ozvaničio prije nekoliko trenutaka kada je aregntinski reprezentativac prošao medicinske preglede.

U Liverpool dolazi iz redova Brightona gdje je pružao fenomenalne partije.

"Osjećaj je nevjerovatan. To je ostvarenje sna, nevjerovatno je biti ovdje i jedva čekam da počnem. Želio sam da budem u od prvog dana predsezone, tako da je dobro da je sve urađeno. Radujem se susretu sa saigračima", rekao je Mac Alister nakon potpisa i dodao:

"Bila je to fantastična godina za mene – Svjetsko prvenstvo, ono što smo postigli sa Brightonom – ali sada je vrijeme da razmislimo o Liverpoolu i pokušam biti bolji igrač i bolji čovjek svaki dan."

Oglasi

Alexis Mac Alister dolazi na Anfield nakon tri sjajne godine u Brightonu.

Prije Brightona igrao je za Boca Juniors i Argentinos Juniorse gdje je i počeo karijeru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za reprezentaciju Argentine upisao je 16 nastupa, postigao jedan pogodak i sa Gaučosima je u Kataru osvojio titulu prvaka svijeta.

Visina transfera u redove Liverpoola iznosi oko 42 miliona eura, a ostali detalji će biti naknadno objavljeni.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FudbalskiZnalac
Ni kriv ni dužan pređe u Liverpool
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi