25

Komentari (25)

Savage
Realan rezultat bez obzira na crveni ili ne jer je i City postedjen. Ali sto mogu izdvojiti je Salah, igraci Liverpola jos se dvoume; da li je najbolji igrac Redsa u istoriji s obzirom kakva se nogomet danas igra. Perfektna asistencija za Manea i golcina, gdje je u prostoru od 7m izigrao 5 igraca i golmana. Salah definitvno underrated od starijih generacija. Trent je nedostajao a Fabino samo da je se okrenuo , sto je pokusao Allison bi skinuo KDB sut. Sve 3 ekipe imaju poprilicno lake protivnike sledece kolo. Brentford kao tim , koji se bore i lakse se oslobadjaju pritiska, jer brzo iznose loptu ka centru moze zadat glavobolje protivniku. Pozz i sretno svim navijacima -Leeds United fan.
DamirS
Dvije ekipe koje će na kraju zauzeti prve dvije pozicije. Realno ostali teško da mogu parirati ovom dvojcu.
user1614932756
Hahaha pa chelzi je ubio luzerpola s 10 igraca ne budi ne realan
Mad_max
Chelsea u drugom nije prešao centar prijatelju jbga ne pričaj nerealne gluposti zubima su spašavali gol i svaka im čast herojski ali kakve gluposti pišeš jarane...
King_Kenny
@Mad_max ..tako ti je to kad komentarise neko ko nije gledao utakmicu,a ne zna naci na internetu statistiku i pogledati ko je dominirao u svim segmentima igre...a o utakmici Chelsea-City da i ne pricamo,ako se dobro sjecam tu Chelsea nije uputio sut u okvir gola cijelu utakmicu,a City fulio jos 3-4 mrtva zicera...sve u svemu,vile ih pronosale u obje utakmice da ne prime 5 komada...
Klicko
Ovo je utakmica,ovo je liga.Milina za gledati
King_Kenny
...s obzirom na igru Liverpoola u prvom poluvremenu ni bod nije los,iako se imalo vodstvo 2 puta i onaj zicer Fabinha iz 86. minute...moglo se i pobijediti i izgubiti,najrealnije je nerijeseno na kraju...prejak je ovaj City realno,strasno igraju,nije Guardiola bez veze najbolji trener svih vremena...ne moze niko onako izdominirati Liverpool na Anfieldu kao oni u prvom poluvremenu...bit ce zestoka borba do kraja.
bosch
za većinu se slažem, ali to da je Pep najbolji ikad nikako... Liverpool treba osvježenje u veznom redu osjeti se nedostatak Ginija
miki30
Hahhaha Guardiola najbolji svih vremena. Onda ti gledaš fudbal samo zadnjih 10 godina. Čuj Guardiola najbolji svih vremena, oj mati mila.
Pixi2021
Prijatelju loše prvo poluvrijeme obadva tima… lopta je oskocila par puta više u korist citya a već drugo poluvrijeme je donijelo pravu utakmicu.. neriješen izhod realan mada mogu žaliti za tri boda i jedan a i drugi tim.
Viper20
Da je bio sudija posten il manje navijač Liveproola,ono bi bio Crveni i tekma bi se promjenila
hake
Dijete balavo, Guardiola najbolji svih vremena? Ti si neki pimplavac koji je nogomet aka fudbal, počeo da prati otprilike prije jedno 5 godina.
King_Kenny
@Pixi2021 ...ne bih se slozio,prvo poluvrijeme totalna dominacija Cityja,Liverpool nije mogao 3 dodavanja da poveze...meni je kao navijacu Liverpoola doslo da ugasim TV...samo su u prvih 5 minuta nesto kombinovali i to je bilo sve...Liverpool nije mogao loptu sa svoje polovine da prenese,vidi se da je vezni red Cityja za klasu bolji i uigraniji,ne mozes im loptu uzeti kako brzo razmjenjuju pasove,a sve je to Guardiolin pecat...da on ne vodi ovaj City,da je bilo koji drugi trener na klupi ovo bi Liverpool hladno dobio 2 razlike...molim Boga da vise ode,pun mi ga je k*rac...
IvanKing
Grijesis,Flickov Bayern Zidaneov Real Enriqueova Barca svi bi oni mogli izdominirati Liverpool kao što je uradio i City, a dok se dvojica svađaju treći se smije(Chelsea) oni su najrealniji za osvajanje titule po meni u ligi ove sezone, na Ligu Prvaka će izgubiti vjerojatno fokus a i teško je obraniti pored toliko velikih klubova u natjecanju, Mogao bi i United imati šta za reći ako ode YES-MAN OLE, i da dovedu trenera sa pobjedničkim mentalitetom kao što je Zidane ili Conte ali to je manje realno ove sezone tj dok se ona ne završi.
King_Kenny
@miki30 ...25 godina vec navijam za Liverpool,a od 1994. pratim fudbal,cisto informativno da znas ubuduce...volim Kloppa,omiljeni mi je trener,i teska srca priznajem da je Gardiola u fudbal donio nesto sto nikad nije vidjeno i primjenjivao je to u svakoj ekipi koju je vodio i vidio se taj njegov stil igre u svakoj...bez konkurencije najbolji trener svih vremena i fudbalski revolucionar...a tek mu 50 godina,sto znaci ako ga zdravlje posluzi moze jos 20 godina biti trener...
King_Kenny
@IvanKing ...Flickov Bayern je isti onaj Bayern koji je fasovao od Liverpoola 1:3 u sred Minhena godinu ranije,znaci potpuno isti igracki kadar,tako da to pada u vodu,nije on taj kalibar trenera koji cini toliku razliku kao sto je npr. Guardiola...inace,mislio sam na postojece ekipe,a ne neke iz proslosti...sto se Chelseaja tice njih je izdominirao i Liverpool i City ove sezone tako da ce se oni zadovoljiti 3. mjestom sa desetak bodova zaostatka za Cityjem i Liverpoolom...na zalost,bojim se da Liverpool nece moci izaci na kraj sa ovakvim Cityjem,fali tu sira klupa.
IvanKing
Jedina razlika Ce biti u tome sto Ce Liverpool gubiti vise bodova od prosječnih ekipa nego Chelsea po meni, zbog toga je Chelsea u pole positionu po meni ove sezone
bosch
Realan rezultat. Salah najbolji igrač lige.
Viper20
Kako nema crvenog kad igraju ljubimci FA haha ,Dobar derbi samo ta mrlja na utakmici
fudo.98
Misliš za crvene kartone za Milnera i Bernarda?
Mad_max
Vidi to sto mrziš Liverpool, ne daje ti za pravo da pišeš gluposti. Taj neki kompleks koji su ti oni, ili ne zna tko nabio, liječi u umobolnici, da mi normalni možemo na miru komentirati.
nameno000
Ustat pa reci Salah!Dva puta pobjegao 2 gola Liverpoola
Viper20
Ko je bolje otisao po ćevape Bernardo Silva ili Van Dajk?
bosch
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.