Šta će biti sa Salahom?
FOTO: EPA

Juni će dati dosta odgovora

Šta će biti sa Salahom?

Haris Zilić

Liverpool je izgubio u finalu Lige prvaka od Real Madrida sa 0:1.

Redsi su tako sezonu okončali sa dva trofeja u Liga Kupu i FA Kupu, a čini se da ih ovo ljeto čeka ozbiljan remont tima.

Sadio Mane ide u Bayern, odlazi i Divock Origi, upitni su Naby Keita, Joel Matip, Jo Gomez, kao i Alex Chmabrlain.

Ono što najviše interesuje naviače Liverpoola je sudbina Mohameda Salaha.

Egipćanin će u junu obaviti razgovore sa čelnicima Liverpoola, a ako ne prihvate ponudu koju Salah želi, Egipćanin će napustiti Anfield, ali tek na ljeto 2023. godine kada mu ističe ugovor, odnosno otišao bi kao slobodan igrač.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ako se dogovore, Salah bi produžio ugovor sa Redsima na još četiri godine, što bi značilo da bi vjerovatno i karijeru priveo kraju na Anfieldu.

Ima već interesa za Salaha pojedinih klubova iz Prmiershipa, ali iz Španije, ipak za detaljniju informacije o sudbini Mohameda Salaha, morat ćemo sačekati junski sastanak sa čelnicima Liverpoola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Betis sa Salahom Ceballosom i Fekirom može do polufinala Lige Prvaka.
0 3
haris1000
Ma nemam pojma šta čekaju, daj mu platu koju traži i gotovo, ili ga prodaj,samo prave nervozu svim navijačima liverpoola,godinu dana pregovaraju i odugovlačenje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije