Ljajić se vraća u Italiju, Bešiktaš ga ne može plaćati?

Kriza u turskom klubu

Ljajić se vraća u Italiju, Bešiktaš ga ne može plaćati?

Epizoda Adema Ljajića u Bešiktašu, kako stvari stoje, neće trajati još dugo.

Reprezentativac Srbije je u Bešiktaš stigao ljetos na posudbu s opcijom otkupa, a iako je zamišljeno da na Bosforu ostane do kraja sezone, već ove zime Ljajić bi se mogao vratiti u Torino.

Mediji iz Italije pišu kako je Bešiktaš u finansijskim problemima, te da je obavijestio čelnike Torina kako nije u mogućnosti plaćati srbijanskog nogometaša (dva miliona eura po sezoni), kojem tako, po svemu sudeći, slijedi povratak u Serie A.

Bilo bi to svakako razočaravajuće za Ljajića, ali i navijače Bešiktaša, pogotovo ukoliko se uzme u obzir da je u više navrata isticao kako mu je lijepo na Bosforu i da je napravio pravi potez prelaskom u tim iz Istanbula.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ljajić je u dosadašnjih 11 nastupa za Bešiktaš postigao dva pogotka, od čega je jedan završio u mreži rivala Galatasaraya.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi