Ljajić u iznenađujućem transferu stiže u Italiju i oblači crno-bijeli dres

Napušta Tursku

Ljajić u iznenađujućem transferu stiže u Italiju i oblači crno-bijeli dres

S. Grebović

Igrač Bešiktaša Adem Ljajić, bi prema pisanju medija na "čizmi" mogao ponovo da zaigra u Italiji.

Vrlo bi se lako moglo desiti da se reprezentativac Srbije ponovo okuša u Seriji A, nakon što je prethodno nastupao za Fiorentinu, Romu, Inter i Torinu, iz kojeg je ljetos stigao u Tursku.

Ako je vjerovati talijanskim medijima, Ljajićeva ogromna primanja su velika opterećenje za Bešiktaš, koji bi ga rado poslao na posudbu, a to bi iskoristio Udinese koji bi imao priliku da ga otkupi za relativno mali novac u junu.

Udinese igra malo bolje posle odlaska Tudora, mada ih čeka žestoka borba za opstanak. Naime, nalaze se samo na četiri boda od zone koja vodi u Seriju B.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ljajić je ove sezone postigao tek jedan gol za Bešiktaš, igra mnogo slabije i sada je šansa možda da u drugom dijelu sezone u Seriji A podigne formu i eventualno nađe novi angažman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi