Loew objavio spisak fudbalera: Ovo je neka nova Njemačka!

Za susrete protiv Srbije i Holandije

Loew objavio spisak fudbalera: Ovo je neka nova Njemačka!

Selektor reprezentacije Njemalčke Joachim Loew objavio je spisak fudbalera na koje će računati u susretima protiv Srbije i Holandije.

Popularni Elf će krajem ovog mjeseca prvo odigrati prijateljski susret protiv Srbije u Wolfsburgu, a nekoliko dana kasnije će započeti kvalifikacije susretom protiv Holandije.

Kao što je i najavio, Loew je sa spiska prekrižio zvijezde Bayerna Matsa Hummelsa, Jeroma Boatenga i Thomasa Mullera, a tu su neki novi klinci.

Lukas Klostermann (Red Bull Leipzig), Niklas Star (Hertha) i Maximilian Eggestein (Werder) su po prvi put pozvani u nacionalnu selekciju.

U reprezentaciji su se zadržali igrači poput Manuela Neuera, Tonija Kroosa ili Marca Reusa i oni će uz još nekoliko imena biti okosnica tima u narednom periodu

Spisak Njemačke možete pogledati na fotografiji ispod:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

Sanska_Prangija
Ovu bi ekipu i podgrmec tuko
3 0
Benjamingst
Nije los spisak. Imaju jaku ekipu.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi