Lopez: Balotelli je jak na svim poljima

Novi trener Brescije se sprema za svoj debi

Lopez: Balotelli je jak na svim poljima

Nakon što je Brescia po drugi put ove sezone otpustila trener Corinija, na kormilo ekipe sa stadiona Mario Rigamonti je stigao Urugvajac Diego Lopez.

Lopez se sada sprema za svoj debi na klupi Brescije, a to će biti sutrašnji duel 23. kola Serije A protiv Udinesea.

Urugvajski stručnjak mora pronaći način da "trgne" eikpu Brescije koja je nakon par dobrih rezultata ponovo zapala u krizu.

Ono što svakako može radovati Lopeza jeste činjenica da se Mario Balotelli vraća nakon suspenzije.

Ipak, Lopez neće moći računati drugog napadača Ernesta Torregrossa koji odrađuje suspenziju zbog nagomilanih žutih kartona.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Balotelli je igrač koji je jak na svim poljima. Sa njim u timu možemo igrati na nekoliko različitih načina, on može napraviti razliku u svakoj ekipi Serije A. Moramo izvući maksimum iz činjenice da na raspolaganju imamo takvog napadača", izjavio je Lopez.

Inače, duel Brescije i Udinesea na Mario Rigamontiju počinje sutra u 15:00h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi