Na vrhuncu karijere "poletio" za parama i otišao u Ameriku, sinoć izgubio živce i zgrozio svijet!

Svađa s navijačem otišla predaleko

Na vrhuncu karijere "poletio" za parama i otišao u Ameriku, sinoć izgubio živce i zgrozio svijet!

E. Čaušević

Lorenzo Insigne našao se sinoć u centru skandala na utakmici Toronta i Cincinnatija kada se posvađao s jednim od navijača kluba za koji nastupa, a svi su čuli kakvu psovku je omaleni Italijan rekao tom navijaču Toronta.

Toronto ove sezone MLS-a igra daleko ispod svih očekivanja s obzirom koliko je klub uložio novca u dovođenje pojačanja u prethodnih godinu dana, ali to uopšte nije dalo nikakve rezultate.

Ovaj tim je trenutno "zakucan" za dno tabele MLS lige sa tek 22 osvojena boda iz 31 odigrane utakmice. Novi udarac Toronto je doživio sinoć na svom terenu gdje je poražen od Cincinnatija sa 3:2.

Međutim, detalj koji je obilježio utakmicu nije se desio na terenu već na tribinama, a u centru pažnje našao se Lorenzo Insigne koji sinoć nije igrao.

Italijan je bio u loži stadiona Toronta, a pred sami kraj imao je verbalni okršaj s jednim od navijača ovog kluba.

Oglasi

Navijač je počeo da dobacuje Insigneu da je očajno pojačanje i loš fudbaler i da treba da napusti klub, a nekadašnji igrač Napolija nije mu ostao dužan i odlučio je da uzvrati zbog čega je dobio žestoke kritike.

Insigne je izvrijeđao navijača Toronta, ali ono što je svima zasmetalo jeste psovka koju mu je uputio.

"Je*i se", rekao je Insigne tom navijaču i pokazao mu srednji prst, ali nije znao da ga u tom trenutku snimaju i da će taj video postati glavna tema javnosti.

Italijana su na kraju njegovi prijatelji povukli nazad u ložu kako se stvari ne bi dovoljno zakomplikovale. No, video je već objavljen i mnogi su zgroženi ponašanjem nekadašnjeg igrača Napolija, te traže od Toronta da bude kažnjen.

Insigne je u Toronto stigao na ljeto prošle godine kao slobodan igrač. Očekivalo se mnogo od njega, ali ta očekivanja nije opravdao. Ove sezone je na 20 mečeva dao tek pet golova i dodao četiri asistencije.

Od dolaska u MLS ukupno je za Toronto na 32 utamkmice postigao 11 golova i upisao šest asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi