Loše vijesti i za United i za Gordi Albion: Rashford završio sezonu!

Solskjaer potvrdio

Loše vijesti i za United i za Gordi Albion: Rashford završio sezonu!

Napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford je zaradio povredu leđa, a ona je očigledno puno teža nego što se u prvi mah činilo.

Marcus Rashford će zbog velikih problema sa leđim propustiti ostatak sezone, ali nije samo Manchester United u problemu. Jako su male šanse da će se Englez oporaviti na vrijeme za Euro 2020.

Da će Rashford propustiti ostatak sezone danas je potvrdio trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer.

"Nadamo sam se da ćemo moći računati na njega ove sezone, ali, nažalost, pregledi su pokazali da je povreda teža nego što smo prvobitno mislili. Nisam doktor da mogu predviđali, ali nadao sam se da će prije biti spreman... Nažalost, kako sada stoje stvari, čeka ga nekoliko mjeseci pauze. Ako ne bude dovoljno spreman, neće ići ni na Evropsko prvenstvo", izjavio je Solskjaer.

Nisu to jedini Solskjaerovi problemi. Norvežanin nije zadovoljan ni brzinom oporavka Paula Pogbe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pol nije blizu povratka treninzima sa ekikpom. Sve zavisi od njega i toga kada će se osjećati spremnim", poručio je Solskjaer.

Inače, naredni izazov je već sutra pred Solskjaerom i Crvenim đavolima. United gostuje kod Club Bruggea u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sajaga
Pa sad da li su i toliko lose vijesti za United, i nisam toliko siguran
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi