Lošim vijestima za Real Madrid nema kraja

Povrijedio se i Carvajal

Lošim vijestima za Real Madrid nema kraja

Iz dana u dan stižu sve lošije vijesti po Real Madrid.

Nakon ispadanja iz Kupa Kralja i Lige šampiona, uslijedila je povreda Viniciusa Juniora, ali tu nije kraj mukama Kraljeva.

Danas je saopšteno da se povrijedio i Dani Carvajal koji će morati nešto duže vremena izbivati sa terena.

Španski reprezentativac je povrijedio butinu i na terenu ga neće biti oko mjesec dana. To znači da će propustiti i i prve susrete u kvalifikacijama za Euro koje Španija igra protiv Norveške i Malte.

Utučeni Carvajal kratkom je izjavom najbolje opisao Realovu sezonu

Carvajal je bio jako utučen nakon eliminacije iz Lige prvaka.

Kraljevski tim je ponižen od Ajaxa (1:4) na svom stadionu i već u osmini finala Lige prvaka je ispao, što se zaista ne pamti kada je ovaj tim u pitanju.

Osim toga, Real je ranije ostao bez šansi da osvoji Kup kralja, La Liga je također izgubljena...

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sezona je gotova. Ovo je us**na godina" kazao je Carvajal nakon utakmice, pa je dodao:

"Mislim da je ov moja najgora noć u karijeri, nikada prije se nisam osjećao tako loše. Ne mogu to objasniti... U posljednjoj sedmici izgubili smo sve utakmice kod kuće. Nema objašnjenja. Drugi timovi su bili bolji od nas".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi