Luca Toni obradovao ljubitelje fudbala

Italijan neće u penziju na kraju sezone?

Luca Toni obradovao ljubitelje fudbala

E. Čaušević

Napadač Verone Luca Toni otkrio je da još uvijek nije siguran da će na kraju sezone završiti svoju karijeru.

Prije nekoliko sedmica u italijanskim medijima pojavila se informacija da će Toni u penziju na kraju sezone, ali se italijanski fudbaler još uvijek nije 100% odlučio za taj korak.

"Svi su govorili da sam u Veronu došao kako bi kasnije imao direktorsku poziciju, ali istina je da sam ja još uvijek fudbaler i nisam još siguran kada ću u penziju. Htio sam to uraditi na kraju ove sezone, ali najvjerovatnije da ću odigrati još jednu sezonu jer se dobro osjećam", rekao je Toni.

Italijanski fudbaler rekao je da već četiri godine razmišlja o odlsku u penziju, ali da je još uvijek tu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Igrat ću dok se god budem dobro osjećao. Zadnje četiri godine razmišljam o kraju karijere i uvijek odluke donosim na proljeće, tako će biti i ovj put. Samo sam siguran da neću postati trener ostalo je sve otvoreno", dodao je napadač Verone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi