A uzeli su 200 miliona: Sjajni fudbaler otputovao na potpis za velikana, zatim je uslijedio šok

Nevjerovatno

A uzeli su 200 miliona: Sjajni fudbaler otputovao na potpis za velikana, zatim je uslijedio šok

Admin Čaušević

Platio je privatni avion, poveo porodicu i predstavnike na potpis ugovora. Nije ni slutio šta će mu se desiti.

Ajax je od prodaje igrača ovog ljeta inkasirao više od 200 miliona eura, međutim posljednjim potezom su zauvijek naštetili svojoj reputaciji.

Nizozemski prvak i Lucas Ocampos dogovorili su transfer. Argentinski napadač je napustio Sevillu i u poslu vrijednom 20 miliona trebao je potpisati za Kopljanike.

Rezervisao je privatni let kako bi otputovao u Amsterdam, na aerodromu se pred novinarima oprostio od Seville i krenuo je u nove izaove.

Međutim, kada je stigao u Nizozemsku dočekao ga je potpuni šok. Ajax se povukao iz pregovora i isu prihvatili ponudu.

Ocamposa je to jako razljutilo, a sada se sjajni napadač koji se još uvijek nalazi u Amsterdamu osjeća poniženim i ismijanim.

Oglasi

Predstavnici Ajaxa bivši igrači Edvin Van der Sar i Jan Klaas Huntelaar su spremni da se lično izvine, ali od transfera neće biti ništa.

Prijelazni rok u Nizozemskoj završava danas i jako je malo vremena da se pronađe novi dogovor jer rukovodstvo Ajaxa ne pristaje da plati 20 miliona.

Sve ovo je jako iznerviralo i sportskog direktora Seville Monchija koji je već završio dva transfera od planiranog novca za prodaju Ocamposa.

Januzaj je već stigao u trening kamp Nervion, dok se uskoro očekuje i potpis Dolberga, a prijelazni rok u Španiji završava sutra.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sevilla je željela angažovati i još jednog veznjaka, međutim ostankom Ocamposa kompletan roster je popunjen i jednostavno nema mjesta za nove igrače.

Inače, Sevilla je obavila poprilično oskudan prijelazni rok i Ocamposovo propadanje transfera bi bio šlag na tortu pogotovo nakon slabog ulaska u sezonu sa jednim bodom iz tri utakmice.

Top Komentari

King_Kenny
...sta reci,jevreji...ogulili su Manchester i uvalili im panjeve za 150 miliona,a puno im dati 20 miliona za Ocamposa...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi