Spalletti došao do klupe Spartaka da se pozdravi, ali nije znao ko je glavni trener

Komična scena u Napulju

Spalletti došao do klupe Spartaka da se pozdravi, ali nije znao ko je glavni trener

E. Čaušević

Fudbaleri Napolija sinoć su poraženi na svom terenu od Spartaka iz Moskve u meču drugog kola grupne faze Evropske lige.

Napoli je fantastično otvorio utakmicu i poveo već u prvoj minuti golom Elmasa, ali samo pola sata kasnije Rui je dobio direktan crveni karton što je itekako otežalo posao domaćem timu.

Spartak je izjednačio golom Promesa u 55. minuti, a preokret gostima donio je Ignatov u 80. minuti. Deset minuta kasnije na 3:1 povisio je Promes svojim drugim golom, a konačnih 2:3 postavio je Osimhen.

U centru pažnje nakon utakmice našao se trener domaćeg tima Luciano Spalletti koji nije znao ko je trener Spartaka.

Nakon što je meč završen Spalletti je krenuo ka klupi moskovskog kluba kako bi se pozdravio s trenerom, ali nije bio siguran kome treba prići i pružiti ruku.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Kada je došao do klupe pitao je ko je trener, a kada mu je rečeno da je to Rui Vitoria on mu je prišao i pozdravio se s njim, ali nije dugo trebalo da ta scena postane hit na društvenim mrežama.

[twitter]https://twitter.com/zielulife2/status/1443632627530014721[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi