Barcelona i Tottenham su kucali na njegova vrata, no ostaje u Napoliju?
FOTO - EPA

Insigne potpisuje novi ugovor?

Barcelona i Tottenham su kucali na njegova vrata, no ostaje u Napoliju?

A. Beganović

Napoli je sjajno otvorio novu sezonu, a da čelnici ovog kluba misle već i na iduću, govore informacije koje dolaze sa Apenina.

Naime, Napoli je počeo pregovore sa svojim najboljim fudbalerom Lorenzom Insigneom oko potpisivanja novog ugovora.

Aktuelni, ovog sjajnog fudbalera za Napoli veže do ljeta naredne godine, pa čelnici kluba čine sve što je u njihovoj moći kako bi što prije postigli dogovor te tako riješili Insigneovu "sudbinu".

Inače, Insigne je i juniorski staž odradio u Napoliju i miljenik je vatrenih navijača ovog kluba. Prije 11 godine, tačnije 2010. je potpisao profesionalni ugovor sa Napolijem, a do 2012. je boravio na posudbama u Caveseu, Foggi i Pescari.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U ovoj sezoni, računajući i večerašnji susret sa Spartakom, ukupno je za Napoli odigrao osam mečeva. Postigao je dva pogotka kojima je dodao tri asistencije.

U prošloj je u svim takmičenjima odigrao 48 susreta uz učinak od 19 pogodaka i 11 asistencija, a u posljednje vrijeme se povezivao sa dva kluba, Barcelonom i Tottenhamom.

Top Komentari

bosnjak19781998
sta ima barcelona... nemaju da plate čistačice u klubu kamoli insignea
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi