Ponijela ga atmosfera

Lud k'o struja! Nesuđeni Željin trener dobio najluđi crveni karton ikada

Srbijanski trener Nenad Lalatović malo je pretjerao sa dobrim raspoloženjem pri vodstvu njegovog Radničkog protiv Gzire 4:0.

Pred sami kraj utakmice, tačnije u 87. minuti, nesuđeni trener Željezničara počeo je da žonglira loptu kraj aut linije i nije mu padalo na pamet da prekine s tim sve dok ga nisu prekinuli suci.

Pošto je njegovo ponašanje stvarno više priličilo nekom revijalnom meču, nego evropskoj utakmici, glavni sudac nije imao izbora nego da mu pokaže put na tribine.

Lalatović se nije baš lako pomirio sa sudijskom odlukom, a stigao se i malo verbalno sukobiti sa stručnim štabom protivničke ekipe. Ukratko, napravio je šou kad se činilo da se na ovoj utakmici više neće desiti ništa bitno.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Inače, za Radnički je ovo bila prva evropska utakmica nakon čak 35 godina a tribine stadiona u Nišu bile su sjajno popunjene.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi