Ludi preokreti na relaciji Edin Džeko - Roma
Foto - EPA

Njegova prodaja nije prioritet

Ludi preokreti na relaciji Edin Džeko - Roma

M. Šljivak

Kapiten Rome i reprezentacije BiH Edin Džeko konstantno se povezuje s odlaskom iz kluba.

Italijanski mediji su prethodnih dana Edina selili iz kluba u klub, a povezivali su ga sa Interom, Juventusom i Napolijem.

Ipak, Sky Sport Italia sinoć je donijela nešto drugačije vijesti. Prema njihovim informacijama Vučica zaista planira brojne promjene unutar tima, ali da Džeko nije jedan od onih kojeg žele prodati.

Roma nije u zavidnoj financijskoj situaciji. Džeko je najplaćeniji fudbaler u klubu s platom od 7.5 miliona eura, te su zbog te činjenice mnogi ugledni italijanski mediji objavili kako Roma ima namjeru prodati bh. napadača.

Interes ovih klubova zaista postoji, ali prema tvrdnjama Sky Sporta, Džeko nije na vrhu liste igrača koji bi mogli otići. Njegov odlazak bi se mogao desiti samo u slučaju da klub ne uspije ostvariti prodaju drugih fudbalera, prema planiranom projektu.

Sigurno je međutim da će Džeko ponovo imati ozbiljnih ponuda na stolu. Antonio Conte čini sve kako bi ga doveo u Inter i ostaje nam da vidimo hoće li na kraju zaista obući dres Nerazzurra ili će ostati član Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko će večeras imati šansu da još jednom pokaže kakav je strijelac. Vučica gostuje SPAL-u, a ako smatrate da će Džeko potopiti ovaj klub ostavite svoju OPKLADU OVDJE.

Mozzart vam je spremio sjajnu ponudu, a ako vjerujete u gol Džeke i pobjedu Rome, kladite se OVDJE.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarajlija46
Daj bolan vise ste naporni.Svaki dan bezvzez pisete o nekim transferima koji se nikada nece realizovati.Prestanite vise
7 0
nijepoznat
svaki dan Dzekson u novom klubu,,,,hahahahhaha
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije