Sve je gotovo: Nainggolan sutra u Milanu na ljekarskom pregledu

Transfer je na pragu realizacije

Sve je gotovo: Nainggolan sutra u Milanu na ljekarskom pregledu

Edmir Škorić

Belgijski nogometaš Radja Nainggolan trenutno je na odmoru, ali već večeras bi mogao da doputuje u Milano.

Nainggolan i definitivno odlazi iz Rome, a navodno će ujutro biti na ljekarskom pregledu, pa će ubrzo potpisati za Inter, koji je Rimljanima uz 24 miliona eura ustupio prava na Davidea Santona i mladog Nicolu Zaniola.

Očekuje se da sutra transfer bude završen, a Radja će večeras spavati u hotelu u centru Milana.

Što se tiče detalja transfera, navodno Interu ostaje pravo na klauzulu za otkup ugovora mladog Zaniola, kao i određeni procenat od budućeg transfera, s obzirom da se radi o velikom talentu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nainggolan će sigurno nedostajati Romi, ali rimski klub je već angažovao neka mlada pojačanja poput Ćorića ili Kluiverta, a nije isključen ni dolazak jednog snažnog i iskusnog veznjaka na mjestu Nainggolana.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi