Otac Luisa Diaza pušten na slobodu, pojavila se njegova prva fotografija, svi su odmah uočili isto!

Drama konačno završena

Otac Luisa Diaza pušten na slobodu, pojavila se njegova prva fotografija, svi su odmah uočili isto!

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola, Luis Diaz, prethodnih dana proživljavao je pravu dramu jer je kidnapovani njegovi roditelji, a otmičari su pustili majku dok su oca držali na nepoznatoj lokaciji. No, na svu sreću danas je sve završeno na najbolji način jer je Diazov otac pušten, a pojavila se i njegova prva fotografija.

Drama u porodici Diaz trajala je čak 13 dana, a sve je počelo kada je saopšteno da su kidnapovani otac i majka fudbalera Liverpoola. To se dešavalo u kolumbijskom Barrancasu zbog čega je krenula velika akcija spašavanja.

Diazova majka je puštena gotovo odmah, no drama je tek počela zbog njegovog oca. Diaz je propustio i meč za Liverpool tog vikenda, ali je prije nekoliko dana igrao protiv Lutona gdje je dao gol i pružio podršku ocu za kojeg niko nije znao gdje se nalazi.

Ubrzo je potvrđeno da je Diazovog oca otela Sjeverna ratna fronta, odnosno organizacija kolumbijskih gerilaca koji su željeli da izvuku što više novca od igrača Liverpoola.

Sva ta drama trajala je do danas kada je potvrđeno da je Diazov otac pušten na slobodu i da su ga gerilci pustili jer se digla prevelika prašina oko njegove otmice što uopšte nisu očekivali.

Oglasi

Igraču Liverpoola sigurno je pao kamen sa srca, a ono što posebno raduje jeste prva fotografija Diazovog oca koja se pojavila na društvenim mrežama, te je postala glavna tema diljem planete zbog detalja kojeg su svi primijetili već "na prvu".

Naime, na istoj se vidi da je on u dobrom fizičkom stanju i da nema ozbiljnijih povreda iako je bilo čak prijetnji da će ga ubiti.

Fotografija Diazovog oca oduševila je javnost širom svijeta, te je najvažnije da se on živ vraća svojoj porodici i da gerilci u Kolumbiji nisu išli tako brutalno kao što su radili u prošlosti.

Također, pojavio se i video dolaska Diazovog oca na sigurnu lokaciju uz pratnju vojske i policije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Diazov otac je pošteđen, a da li je igrač Liverpoola morao da plati određenu sumu novca kako bi on bio oslobođen još uvijek nije poznato.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupson
Ciganija .. toliko ljudi umire u palestini ovi se ufatili gančaja ko da su bogom dati .mršš
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi