Luis Enrique danas napušta klupu Španije, a još uvijek niko ne zna šta mu se to strašno desilo

Velika misterija

Luis Enrique danas napušta klupu Španije, a još uvijek niko ne zna šta mu se to strašno desilo

E. Čaušević

Španski selektor Luis Enrique već se mjesecima ne pojavljuje u javnosti što je velika misterija za sve.

Enrique u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje su počele u martu nije vodio svoju selekciju, te je privremeno na njegovom mjestu njegov pomoćnik Robert Moreno.

U martu je samo saopšteno da Enrique neće biti na poziciji selektora zbog privatnih problema, ali još uvijek niko ne zna o čemu se radi. Ovo je itekako zabrinulo špansku javnost jer mnogi vjeruju da Enrique ima velikih zdravstvenih problema.

Madridski AS objavio je danas da će Enrique napustiti danas klupu reprezentacije Španije, te da će na toj poziciji ostati njegov pomnoćnik Moreno.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Navodno, danas će biti održana vanredna press konferencija na kojoj će biti potvrđen njegov odlazak, a mnogi se nadaju da će se konačno objasniti šta se dešava s bivšim trenerom Barcelone.

Prije nekoliko mjeseci samo je objavljeno da Enrique ima velikih porodičnih problema, no to je bilo sve. Sumnja se da je on možda u zdravstvenim problemima ili da se nešto desilo nekome iz njegove uže porodice. No, još uvijek to su samo nagađanja španskih medija.

Top Komentari

ArminA
Sta ce se desiti ,covjek ima leukemiju . Brz oporavak i sto prije da se vrati na klupu !
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije