Nije Newcastle jedini: Na Ostrvu se u tišini sprema još jedan paklen tim
FOTO: EPA

Počeli su sa pojačanjima

Nije Newcastle jedini: Na Ostrvu se u tišini sprema još jedan paklen tim

H. Zilić

Engleski Premiership mogao bi naredne sezone dobiti još jedan odličan tim, koji radi tiho i bez velike buke.

Dok se većinom piše o Newcastleu i njihovim pojačanjima, Aston Villa radi nevjerovatan posao.

Tim iz Birminghama doveo je Diega Carlosa iz Seville, a velika želja Stevena Gerrarda je i Luis Suarez koji je od ovog ljeta slobodan fudbaler, a nakon odličnih izdanja u dresu Atletico Madrida, izjavio je da bi volio da odigra još jednu sezonu u Evropi. Čini se da je Villa najbliža njegovom dovođenju što bi svakako bio jedan od zanimljivijih transfera na Otoku ovo ljeto.

Pored Suareza, Villa je zainteresovana za napadača Bretnforda Ivana Toneya, a iz kluba najavljuju i pojačanja na sredini terena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon što je Steven Gerrard preuzeo Aston Villu, navijači su tiho spominjali neku borbu za evropsaka takmičenja u narednim sezonama.

Aston Villa se stabilizovala u sredini tabele, a izgleda da naredne sezone žele korak više, a to bi upravo bio napad na gornji dio tabele i eventualne pozicije koje vode u pomenuta evropska takmičenja.

Top Komentari

denimen9
paklen tim za izborit ostanak u ligi
1 1
Thierry.Henry
Dobar Tim...Ali U engleskoj...to je prosjek...za 7,8 mjesto... Mozda U francuskoj mbape Ligi BI bili 3
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi