Dvostruki hat-trick u samo pet minuta - Svijet fudbala ne pamti ovako nešto

Suarez zabio tri gola, Ramazani asistirao tri puta

Dvostruki hat-trick u samo pet minuta - Svijet fudbala ne pamti ovako nešto

M. Šljivak

Napadač Almerije Luis Suarez i njegov kolega Largie Ramazani napravili su pravi spektakl na meču protiv Granade u 8. kolu španske La Lige. Oni su u pet minuta završili posao protiv rivala, prvi je postigao tri gola, a drugi je upisao tri asistencije.

Nevjerovatna situacija dešava se u španskoj La Ligi na utakmici Almerije i Granade, gdje je rezultat nakon prvog dijela 3:0 za domaći tim.

Mreže su u ovom dueli mirovale sve do finiša prvog dijela kada na scenu stupaju Luis Suarez i Largie Ramazani.

Suarez je u pet minuta uspio postići hat-trick, a sva tri puta mu je asistirao Ramazani. Gosti se nisu ni snašli, a već gube s 3:0.

Sve je krenulo u 41. minuti. Ramazani lijepo pronalazi Suareza, a ovaj matira golmana gostiju za prednost od 1:0.

Oglasi

Tri minute kasnije ponovo isti majstori na djelu. Ramazani ovog puta odbranu gostiju čini smiješnom i nesebično dodaje Suarezu kojem nije bilo teško da pogodi za 2:0.

U prvoj minuti nadoknade 3:0. Ovog puta je Belgijanac poslao loptu Suarezu sa sredine terena, a ovaj majstorski pogađa za 3:0.

Almeria je na korak do pobjede i teško da se može desiti čudo u kojem će Granada doći do pozitivnog rezultata.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Interesantno je svakako da je ovo derbi začelja. Almeria je posljednja s dva boda, a Granada je skupila četiri u dosadašnjih sedam utakmica.

Čini se kako će Granada nakon ovog kola ostati na posljednjem mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije